ENБГ

Внос и дистрибуция на масла, греси и специални продукти

За нас

Фирма “Прайм Ойл 2000” ЕООД е основана през 2001 година, като официален вносител и дистрибутор на смазочните продукти с маркa ESSO за България. През 2004г. фирмата започва да внася и дистрибутира и пълната гама продукти на MOBIL. От началото на 2010 година фирмата  разшири списъка на продаваните  марки с TOTAL и CASTROL, а през 2011 започна да дистрибутира марките ARDECA и GERLUB . От 2012 фирмата добави в портфолиото си и висококачествените продукти ELF.
По този начин “Прайм Ойл 2000” успява да задоволява нуждите на своите клиенти с качествени масла в широк ценови диапазон.
Фирмата покрива територията на цялата страна, като обслужва своята дистрибуторска мрежа чрез централен офис и склад в София и регионални офиси и складове в Пловдив, Бургас, Варна, Горна Оряховица и Русе.
Доставките се осъществяват безплатно, на място до клиента, в рамките на работния ден или 24 часа от заявката. Поръчки се изпълняват и до 1 час при възникнала необходимост, благодарение на собствен автопарк. Изпълняват се и поръчки за специфични продукти и количества в договорен с клиента срок.
На лоялните си клиенти Прайм Ойл може да предостави по договор оборудване, с което да подпомогне тяхната дейност.
Във фирмата работят обучени, опитни  и  мотивирани служители и търговци, които са готови да се отзоват и да бъдат максимално полезни на всички, които имат нужда от масла. По техническите въпроси постянно “on-line” се намира нашият технически консултант-химик, който максимално бързо може да даде съвет, препоръка и да отговори на запитвания по всички проблеми със смазването на автомобилното и индустриално оборудване.
След десет годишен опит, доказан професионализъм и качество на предлаганите продукти, “Прайм Ойл 2000” се изявява като един от големите дистрибутори на смазочни продукти в България, спечелвайки доверието на своите клиенти и партньори. Фирмата непрекъснато разширява и подобрява дейността си,  с цел да отговори на нарастващите потребителски потребности.

Най-нови

Централен офис

София
бул.Ботевградско шосе 459
Тел: (+359 2) 807 94 10
Факс: (+359 2) 807 94 11

e-mail: primeoil@primeoil-bg.com

Design: maya.bankova.com